Søk Jentenettstyret!


Da var tiden inne for å ta inn nye medlemmer i styret! Vær med å bidra til et godt miljø her på IIE! Som styremedlem i Jentenett får du være med å bidra til et godt miljø på IIE, være med på styrefester og ha mange andre fordeler :) Og det er ikke minst en fin ting å ha på CVen! Så søk søk søk!

Dere søker ved å skrive en liten søknad med hvorfor dere ønsker vervet og litt om dere selv til jentenettstyret@gmail.com. Fristen er tirsdag 22. september, kl. 23:59

Dere vil såklart få opplæring i vervene og trenger ingen forkunnskaper for å søke :)

Vervene som blir ledige:

2 stk. til PR- og medieansvarlig:
Som PR- og medieansvarlig blir det din oppgave å administrere hjemmesiden til Jentenett, poste informasjon om arrangementer og publisere bilder i sosiale medier. Det er også PR- og medieansvarlig sin oppgave å lage plakater, printe ut disse og henge de opp på campus.

1 stk. til Sekretær:
Som sekretær blir det din oppgave å sende ut møteinnkallelser til resten av styret, finne en passende dato, legge ut agenda for møte (som du får fra leder eller nestleder), samt ta referat under møtene.

1 stk. Aktivitetsansvarlig:
Som aktivitetsansvarlig blir din oppgave å komme med forslag til arrangementer og forslag til passende datoer. Du vil også ha som oppgave å gjennomføre møter med undergruppen din for å komme opp med arrangementer, planlegge gjennomføringen samt gjennomføre arrangementene (med hjelp fra resten av styret).

Aktivitetsgruppen:
Som en del av aktivitetsgruppen vil du og resten av undergruppen samarbeide med aktivitetsansvarlig for å komme opp med forslag til ulike arrangementer. Du skal også hjelpe til med gjennomføringen av de ulike arrangementene som Jentenett bestemmer seg for å ha. Dere vil ikke delta på styremøtene, men som sagt ha ulike møter med aktivitetsansvarlig. Dette er et fint verv for de som bare har lyst til å arrangere eventer og ellers ikke ha noe ansvar på skuldrene :)

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.